Din seng har overskredet udløbsdatoen

Dette er et kort indlæg, men budskabet er klart. Din seng er sandsynligvis ikke lige så god for dig som du tror den er. Hvis du har en seng der er ældre end 10 år, så trænger den med stor sandsynlighed til at blive udskiftet. Vi opdager ikke lige at sengen er begyndt at give os for dårlig støtte, for det sker selvfølgelig ikke fra dag til dag, men er en proces. Du er vant til at sove i en dårlig seng, hvis du har sovet i den dag efter dag, uden at prøve noget andet.

Vores krop og vores søvn er dog noget vi skal værne om, og jeg vil gerne opfordre folk til at de investere deres penge i f.eks. bedre senge frem for mange af de ting vi ellers øser penge efter. Det kræver ikke ret meget at købe en ny god seng. Hvis du skal have det billigste, så kan du ofte godt nøjes med 5.000 kroner for en ganske udemærket seng. Hvis du ser investeringen over 10 år, så er det ikke mere end 500 kroner pr år. Det bør alle her i DK have råd til at investere i et bedre helbred!

Hvis du gerne vil læse mere om søvn og senge, så finder du meget mere her på sitet, eller du kan tage et kig på de guides der er ovre på seng.nu, hvor de har lavet nogle rigtig gode guides til valg af elevationsseng, kontinentalseng og boxmadras.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *