Hvilken seng er den bedste?

Det er ikke helt lige til at give svar på hvilken seng der er den bedste. Det kommer nemlig i høj grad an på hvordan din krop er skruet sammen, og hvilke krav du har til en seng. Vi er forskellige, og nogle af de mest normale fejl at begå, når der købes seng, er ikke at tilpasse købet til den person man er.

Den typiske fejl folk begår når de skal købe seng

En af de fejl der ofte bliver begået er at købe samme madras til både mand og kvinde. Det betyder at det næsten helt sikkert ikke er den bedste seng for begge parter. Manden er måske 185 cm høj og vejer 89 kg, og kvinden er ikke mere end 163 cm og vejer måske 70 kg. Det er store forskelle, og derfor er der også brug for forskellige madrasser.

Få en personlig chat om hvilken madras du skal købe

Hvis du er en lille og måske lidt rund person, så skal din madras helst være hårdere end den skal hvis du er høj og slank.

Andre behov end søvn?

Er der andre behov end søvn som sengen skal bruges til, så er det også værd at tage disse ting med i overvejelserne i valget af seng. Dette kan f.eks. være læsning eller tv. Nyder du at sidde i sengen og læse en god bog, så kan det være en god ide at investere i en elevationsseng, hvor man har mulighed for at indstille sengen efter ens behov. På samme måde kan folk der dyrker meget sport eller har vand i benene have rigtig meget nytte ud af en elevationsseng.

Du kan læse mere om elevationssenge her

Topmadrassen er et vigtigt valg i forbindelse med sengen

Folk har en tendens til ikke at tænke så meget over topmadrassen, men der kan være rigtig stor forskel på topmadrasserne. Her har du f.eks. mulighed for at vælge en enten varmende eller kølende topmadras. Hvis du har det varmt om natten, så er det her en stor søvn forbedrende faktor at vælge den afkølende topmadras.

Et bud på en god Boxmadras seng

Med mindre du gerne vil have en elevationsseng, så er boxmadrassen et oplagt valg for mange. Venus No. 1 er en dansk produceret seng i høj kvalitet, hvor du kan vælge mellem to typer af fasthed og mellem to forskellige topmadrasser. Boxmadrassen er et billigt valg af seng, hvis du gerne vil have noget af det absolut bedste.

Du kan købe Venus No. 1 Boxmadras her

venus_no1_boxmadras_sort_180x200

 

Der er ingen tvivl om du her får masser af god seng!

Et bud på en god elevationsseng

Hvis du godt kan lide at læse i sengen, eller har tv i soveværelset, så er det oplagt at overveje om det måske skal være elevationssengen du skal købe i stedet for en boxmadras.

Venus No. 9 er et oplagt bud, hvor du får den måske bedste elevationsseng. Der er i hvert fald ingen tvivl om at det er en seng i topklasse.

Du kan købe Venus No. 9 Elevationsseng her

Virkelig dobbelt elevationsseng 180x200

Det kan for nogle godt være en lidt for stor investering med de bedste elevationssenge. Der findes dog også billigere versioner, hvor du stadig får noget der kan give dig en helt igennem fantastisk søvn. En billigere løsning kan derfor være Jupiter Elevationsseng No. 1

Du kan købe Jupiter Elevationsseng No. 1 her

jupiter_elevation_1

 

Selvom du her har fat i en billig elevationsseng, så er det en seng i særklasse. Her har du selvfølgelig igen valg mellem mellemhård og hård madras, og du kan vælge mellem den bløde skum topmadras eller en latex topmadras. Spørg endelig på chatten, hvilken du skal vælge, hvis du er lidt i tvivl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *