Sov som en ægte konge

Hvis du skal have noget af det bedste af det bedste, og det burde vi egentlig alle samme, når vi snakker senge, så er her et godt bud på super luksus. Sengen er i den lidt pebrede afdeling, men du får til gengæld det bedste af det absolut bedste indenfor senge. Det er en håndlavet seng af de absolut bedste materialer, og du kommer til at sove som en konge eller en dronning i den.

Sengen jeg snakker om er en Ducal Duaphin, som bliver lavet af et traditionsrigt firma fra Belgien. Du kan læse mere om denne fornemme luksus seng lige her. 

Alle minutter af vores liv er vigtigt, og da søvnen dækker cirka 1/3 af livet, så er sengen faktisk en af de vigtigste investeringer vi gør i vores bolig. Hvis man har råd til at investere lidt ekstra i en seng, så er det derfor noget som vi også anbefaler at man gør.

Den nævnte seng er en dobbeltseng, så hvis vi siger at der bliver brugt 2×8 timer i den hver dage over 10 år, så svare det til selv med en dyr seng som denne, at i ikke bruger mere end 1 kroner pr time pr person. Tænk på hvor mange penge du bruger på alt muligt andet, uden at det bliver brugt nær så meget.

Du kan selvfølgelig stadig godt finde gode senge, til en væsentlig lavere pris, og meget kommer an på hvad man generelt har af penge til det ene og det andet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *