Super lækker dobbelt elevationsseng 180×200

Hvis du skal give dig selv og din kæreste/kone/mand en fantastisk gave, så er det en god elevationsseng. Den elevationsseng vi her i indlægget har hevet op af hatten, er noget af det bedste du kan købe, på næsten alle punkter, og vil sikre dig en optimal søvn i mange år frem.

Du kan købe Venus No. 9 Elevationsseng lige her

Virkelig dobbelt elevationsseng 180x200

 

Super godt tilbud på Elevationsseng – Dansk produceret og i bedste kvalitet!

Venus No.9 er en dobbeltseng for dig der ikke kan nøjes med det næstbedste. Elevationssengen er dansk og produceret af Kinnabädden som har hovedkvarter i Hedensted. Selv den gode motor der sidder i elevationssengen er dansk, og den er lavet af Linak. Du er altså her sikret god dansk kvalitet, og kvalitet er særdeles vigtigt når vi snakker om senge. Søvnen påvirker os nemlig i langt højere grad end man lige går rundt og tænker over i hverdagen. Husk på at det er hele 1/3 del af vores liv!

Stil spørgsmål til elevantionssengen her

Hvad gør at elevationssengen Venus No. 9 er sådan et godt valg?

Med Venus No. 9 får du det bedste på alle fronter. Det er en såkaldt 3-lags elevationsseng, hvilket betyder at den har alt den komfort der skal til for at få den absolut bedste søvn. 3-lags betyder at du her får flere forskellige lag af fjedre end hvad der er i ganske almindelig seng, da du her også får fjedre direkte integreret i elevationsbunden.

Hvis vi tager de enkelte lag i sengen, så har vi nederst en bund, ovenpå denne er der elevationsbunden, hvori der altså er integreret fjedre. Ovenpå dette lag får du en vendbar springmadras. Springmadrassen er ganske unik, da det er med High/Low fjedresystem, som kan fås i lige præcis den fasthed som passer til dig. Det specielle ved denne type af fjedresystem er at den bestårt af højdeforskudte pocket fjedre. Det betyder at de enkelte dele af kroppen får en meget bedre og mere tilpasset støtte til de enkelte dele af kroppen. De udsatte områder på kroppen er blandt andet hoste og skuldre, og de får på denne måde en forbedret støtte, mens resten af kroppen ikke føler at sengen er for fast, hvilket ofte ellers sker.

En super stærk og holdbar dansk produceret motor

En væsentlig del af en elevationsseng er den motor som skal få sengen til få elevation. Linak motoren er støjsvag, yderst energibesparende og sidst men ikke mindst er du sikret en motor som holder i rigtig mange år. Dertil er der en lille ekstra feature, via et diskret lys under sengen, som du nemt kan styre via den medfølgende fjernbetjening. Et godt tiltag, hvis du skal ud af sengen mens det er mørkt.

Springmadrassen i denne seng er med posefjedre af høj kvalitet, som også individuelt reagerer på det tryk som der ligges på dem. Springmadrassens polstring er af latex, som er med en stor faktor til at den har en lang levetid. Der er altså virkelig kræset for alle lag af denne seng, og det gælder også toppen.

Du kan selv vælge hvilken type topmadras du skal have oven på elevationssengen

Som toppen på kransekagen, så kan du selv vælge hvilken topmadras du gerne vil have. Her kan du vælge mellem en super god latex topmadras eller en memory foam topmadras. De har hver i sær nogle ganske unikke og gode egenskaber. Latex topmadrassen er det gode valg for dig der har det varmt om natten, og memory foam topmadrassen er det gode valg hvis du gerne vil have topmadras der former sig efter din krop.

Hvis du gerne vil vide endnu mere, kan du at stille spørgsmål og læse mere om produktet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *